Skip to main content

Μειώθηκε η ποινή του Ηρακλή - Με κόσμο αύριο κόντρα στον Δούκα!

Η κυανόλευκη ΚΑΕ υπογράμμισε πως ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να υποστηρίζει με πάθος το Γηραιό χωρίς να παρεμβαίνει τις σχετικές νομικές διατάξεις

Τη δικαίωση του Ηρακλή στην έφεση που είχε κάνει στο ΑΣΕΑΔ αναφορικά με την τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών η οποία είχε επιβληθεί στο Γηραιό γνωστοποίησε η κυανόλευκη ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Η διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Ηρακλής με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι έγινε δεκτή η έφεση που ασκήσαμε ενώπιον του ΑΣΕΑΔ, παράλληλα έγινε δεκτή η έφεση από το ΑΣΕΑΔ και μειώθηκε η ποινή που είχε αρχικά επιβληθεί σε μια αγωνιστική ημέρα κεκλεισμένων των θυρών. Επειδή έχουμε εκτίσει την ποινή στον παιχνίδι με τον Αρκαδικό, ο αγώνας στον Δούκα θα γίνει με παρουσία φιλάθλων.

Υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια από πλευράς διοικήσεως του Ηρακλή και του ΑΣΕΑΔ, όπου προσήλθε ο πρόεδρος κ. Δρακόπουλος, ο τεχνικός σύμβουλος κ. Δούνης και ο νομικός σύμβουλος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή, κ. Κάτσιος, όπου ανέπτυξαν τα επιχειρήματα και κατέθεσαν τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία και τα οποία έγιναν αποδεκτά.

Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση του μπάσκετ, τους φιλάθλους του Ηρακλή να υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα μας, χωρίς να παρεμβαίνουμε τις σχετικές νομικές διατάξεις, διότι η ομάδα μας δεν αντέχει άλλη τιμωρία.

Καταβάλαμε μια τεράστια προσπάθεια για την άνοδο του Ηρακλή στην ιστορική του θέση, και περαιτέρω μια αξιόλογη πορεία, για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται βοήθεια και συμπαράσταση των φιλάθλων και όχι αντιπαλότητα. Όλοι πρέπει να προβληματιστούμε ποιο είναι αυτό που εξυπηρετεί την ομάδα μας. Όλο μαζί για την επίτευξη του στόχου μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Ραντεβού αύριο στον ΝΑΟ στις 17:00.»