Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
x

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΒΑ

O κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις προκειμένου να εξεταστούν οι πιθανές μορφές που θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Tηλεδιάσκεψη με τους γενικούς διευθυντές των 30 ομάδων του NBA πραγματοποίησε χθες ο κομισάριος, Άνταμ Σιλβερ προκειμένου να εξετάσει τα αποτελέσματα της έρευνας που παραδόθηκε στις ομάδες την περασμένη εβδομάδα, σχετικά με τις πιθανές μορφές που θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

«Δεν υπήρξε καμία δέσμευση για οποιοδήποτε σχέδιο», είπε μετά τη λήξη της τηλεδιάσκεψης ένας GM και τόνισε: «Ηταν όμως μια κλήση για τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών».

Οι μισοί GM της λίγκας ψήφισαν η σεζόν να επανεκκινήσει κατευθείαν στα play-off και να μην γίνουν αγώνες κανονικής περιόδου, ενώ περισσότεροι από τους μισούς ψήφισαν τα play-off να διεξαχθούν σε σύστημα 1-16 (συνολικά από Ανατολή και Δύση) και οι ομάδες να μην χωριστούν σε περιφέρειες.

Όσον αφορά στο εάν οι τελευταίες δύο θέσεις κάθε περιφέρειας πρέπει να κριθούν σε μίνι τουρνουά ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονταν πιο κάτω στην κατάταξη, το 75% των GM ψήφισαν ότι συμφωνούν.

Το σίγουρο είναι, ότι ο κ. Σίλβερ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, έτσι ώστε να διαπιστώσει εάν υπάρχει ενδιαφέρον για μια νέα μορφή που μπορεί να εφαρμόσει η λίγκα, προσπαθώντας να χρησιμοποιήσει την πανδημία της Covid-19, ως ευκαιρία για καινοτομία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ