Skip to main content

Μυροφορίδης για Παπαδόπουλο: Στενάχωρο να μην είναι στην επόμενη μέρα

Το πόσο ήθελαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ να μείνει ο Παπαδόπουλος το ξέρουν αυτοί που διοικούν, υπογράμμισε ο πρώην τεχνικός διευθυντής των κυανολεύκων.

Για την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή μίλησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής των κυανολεύκων και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης, Παύλος Μυροφορίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Μυροφορίδης:

«Το πιο οξύμωρο από όλα είναι ένα. Και εκεί είναι που πρέπει να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Φεύγοντας από τον Ηρακλή ο Νίκος, θέλει όλος ο Ηρακλής να μείνει. Και η ομάδα είναι τελευταία. Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου αν έφευγε ο προπονητής και η ομάδα ήταν τελευταία θα έλεγαν "ουφ, ησυχάσαμε".

Εδώ φεύγει ο προπονητής και όλοι θέλουν να γυρίσει πίσω. Επειδή συνεργάστηκα μαζί του και ξέρω τη δουλειά του, ο Νίκος μπορεί να εξελίξει πολύ κάτι, αν αυτό το κάτι του δώσει τις συνθήκες.

Δεν είχε τη στήριξη από πουθενά. Είναι πολύ στενάχωρο να μην είναι στην επόμενη μέρα του Ηρακλή. Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί να εμπνεύσει πολύ διαφορετικά την ομάδα και τους παίκτες. Κάποια παιδιά θέλουν χρόνο για να το συνηθίσουν. Το πόσο ήθελαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ να μείνει ο Παπαδόπουλος το ξέρουν αυτοί που διοικούν.

Μπορεί να ήθελαν να μείνει αλλά να μην είχαν τον τρόπο να το κάνουν, μη μπορώντας να εξασφαλίσουν την επόμενη μέρα. Το να του λες σε θέλω, αλλά μείνε με την υπάρχουσα κατάσταση είναι σαν να του λες φύγε. Ο Νίκος έσκασε και φάνηκε ότι έσκασε. Τον έφθειρε όλη αυτή η κατάσταση και σαν άνθρωπο. Έκανε δουλειές που δεν ήταν αρμοδιότητά του».