Skip to main content

Μυροφορίδης: Σε καλό φεγγάρι ο Άρης, επιχειρούν να μηδενίσουν τον ΠΑΟΚ

Ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου και είναι φαβορί απέναντι στον Ατρόμητο.

Η προημιτελική φάση του κυπέλλου βρίσκεται σε εξέλιξη. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν σε λίγη ώρα τα ξίφη τους στην Τούμπα ενώ Άρης και Ατρόμητος θα συναντηθούν αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Παύλος Μυροφορίδης μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis» έδωσε ένα προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους» καθώς όπως είπε βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και διαθέτουν καλή πάστα παικτών ενώ τόνισε ότι εάν οι Περιστεριώτες δεν παίξουν κλειστά θα δεχθούν τέσσερα γκολ.

Επιπλέον, ο Κοζανίτης τεχνικός δευθυντής τόνισε επιχειρείται να μηδενιστεί η προσπάθεια που έχει κάνει ο «Δικέφαλος» τα τελευταία δύο χρόνια και γίνεται κριτική ισοπεδωτική.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Μυροφορίδης:

Για το Βάτσιο: «Είναι διαιτητάρα. Λάθη γίνονται. Δεν μπορεί να κάνει λάθος; Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ καλός διαιτητής. Είναι ένα παιδί που δεν έχει δόλο».

Για το ζευγάρι του Άρη με τον Ατρόμητο: «Ο Άρης το θέλει πολύ. Το κύπελλο είναι ένας στόχος του. Ο Άρης είναι σε καλό φεγγάρι και μαθαίνω ότι δεν θα έχει και ελλείψεις. Ο Ατρόμητος θα κάνει ένα κλειστό παιχνίδι. Εάν έρθει να παίξει ανοιχτά μέσα στον Άρη θα φάει τέσσερα. Τα παιχνίδια του κυπέλλου είναι παιχνίδια ειδικού σκοπού. Πρέπει να τα προσεγγίσεις διαφορετικά».

Για το εάν θα υπάρξει κόπωση στον Άρη: «Σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει το μυαλό να είναι καθαρό και οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο 200%. Μην ξεχνιόμαστε ότι ο Άρης διαθέτει και καλή πάστα παικτών. Κάνει καλή διαχείριση μέσα στο παιχνίδι από παίκτες και προπονητές».

Για το εάν ξεχωρίζουν κάποιοι παίκτες όπως οι Γκάμα και Φετφατζίδης: «Το ότι υπάρχει ένα χειρουργείο του Γκάμα δεν παίζει κάποιο ρόλο. Εάν είσαι κοπρίτης στην αποθεραπεία σου δεν θα γυρίσεις. Ο Γκάμα έκανε την αποθεραπεία του σωστά και μπήκε και έπαιξε. Ο Φετφατζίδης εάν του δείξεις ότι τον πιστεύεις θα κάνει αγγέλους. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει γίγαντας καθώς έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή και του κόσμου και των συμπαικτών».

Για το εάν έχει να αποδείξει κάτι στον Σάββα Παντελίδη που ήταν αρνητικός απέναντι του: «Ο εγωισμός σε κάθε παίκτη είναι ένα κομμάτι που τον κάνει καλύτερο. Αυτή τη στιγμή ο Φετφατζίδης δεν έχει να αποδείξει κάτι».

Για το εάν υπάρχουν ποδοσφαιρικά εγχειρήματα: «Όχι. Δεν υπάρχει υπομονή στην Ελλάδα να χτίσεις κάτι. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 15 με 20 παιδιά που αγωνίζονται και είναι μια καλή πάστα ποδοσφαιριστών. Δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Εκείνος ο Ηρακλής τότε ήταν ένα θαύμα αλλά ένας μάγος κατάφερε να τη διαλύσει. Εάν έχεις τη βάση μπορείς να τα ξανακάνεις. Εάν έχει μια καλή βάση όπως είναι ο Ηρακλής και έναν προπονητή όπως ο Νίκος μπορείς. Τι όραμα είχε τότε εκείνος;».

Για το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Είναι πρωτοφανές αυτό που έχει γίνει. Προσπαθούν να μηδενίσουν αυτό που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν ξέρω γιατί. Βλέπω ότι υπάρχει κριτική αλλά ισοπεδωτική».