Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΜΙΣΙΤΣ: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ

«Κάθε μέρα τα κρούσματα αυξάνονται παντού. Πραγματικά δεν ξέρω πότε και πώς θα σταματήσει αυτό», ανέφερε για τον κορωνοϊό, ο Κροάτης χαφ του ΠΑΟΚ.

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα μίλησε σε κροατικό ΜΜΕ, ο Γιόζιπ Μίσιτς τονίζοντας ότι η φετινή αποτελεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 25χρονος μέσος του ΠΑΟΚ:

«Κανείς δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του αν δεν στείλει μήνυμα τον λόγο που θέλει να φύγει από αυτό. Έπειτα σου απαντάνε με SMS αν μπορείς να βγεις ή όχι. Πρέπει να έχεις μαζί σου την ταυτότητα γιατί υπάρχει ισχυρή αστυνόμευση στους δρόμους και κάνει έλεγχο. Όπως και στην Κροατία, έτσι και εδώ τα μαγαζιά είναι κλειστά. Λειτουργούν μόνο τα super market και όσα εστιατόρια κάνουν ντελίβερι φαγητού. Επίσης, είναι ανοιχτά και τα φαρμακεία. Εμείς σταματήσαμε τις προπονήσεις την προηγούμενη Παρασκευή όταν δεν υπήρχε έξαρση του ιού. Ωστόσο, η ομάδα μας συμβούλεψε να μην βγαίνουμε συχνά έξω. Για μένα δεν ήταν πρόβλημα, γιατί δεν βγαίνω και πολύ. Πάντως, βλέπω ότι ο κόσμος κυκλοφορεί, δεν δείχνει να φοβάται ιδιαίτερα».

Για το πώς περνάει στην καραντίνα: «Δεν μαγειρεύω ιδιαίτερα. Η σύζυγος μου είναι εδώ μαζί μου, οπότε το μαγείρεμα το έχει αναλάβει αυτή. Πώς περνάω τον χρόνο μου αυτές τις μέρες; Βλέπω τηλεόραση, διαβάζω ειδήσεις για την Κροατία. Κάθε μέρα τα κρούσματα αυξάνονται παντού. Πραγματικά δεν ξέρω πότε και πώς θα σταματήσει αυτό».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος και το κύπελλο: «Ξέρουμε πως υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε πώς και πότε. Αμφιβάλλω αν θα ξεκινήσουμε να προπονούμαστε αυτή την Παρασκευή έτσι όπως είναι τα πράγματα. Ναι ο Ολυμπιακός είναι 14 βαθμούς μπροστά μας, αλλά είναι τόσο μπροστά επειδή μας αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί και όχι για κάποιο άλλο λόγο. Το θέμα του κυπέλλου δεν έχει τελειώσει! Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και είμαστε σοβαροί μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό. Πάντως, η διακοπή αυτή θα επηρεάσει τους πάντες. Μετά από μία τέτοια διακοπή δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις στο ίδιο επίπεδο προπονήσεων και αγώνων. Πρέπει να ξαναβρείς τη φόρμα σου και να έχεις στο μυαλό σου πως υπάρχει ο κίνδυνος πιθανού τραυματισμού».

Για τον αν είναι η φετινή σεζόν η καλύτερη της καριέρας του: «Ναι ξεκάθαρα είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ