Skip to main content

Μηταφίδης: Θα βάλω τις αφίσες δίπλα από την καταδίκη μου επί Χούντας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι τον παίρνουν τηλέφωνο από απόκρυψη αργά τη νύχτα και τον ρωτάνε αν πούλησε τη Μακεδονία σε τιμή ευκαιρίας.

Για τη στοχοποίησή του αναφορικά με τις αφίσες που έχουν αναρτηθεί σε αρκετές πόλεις της Βορείου Ελλάδας σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, κάνοντας λόγο για «ευθεία προσβολή κατά του Δημοκρατικού κεκτημένου της Μεταπολίτευσης».

«Συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια, είναι μία ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Έχουμε στοχοποιηθεί, γιατί υποστηρίζουμε αυτήν την συναινετική λύση για το κακοφορμισμένο μακεδονικό ζήτημα» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6 ο κ. Μηταφίδης.

«Θα βάλω αυτήν την αφίσα, δίπλα στην απόφαση για την ισόβια καταδίκη μου από το έκτακτο στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης την περίοδο της χούντας. Αυτές οι αφίσες και η στοχοποίηση είναι ευθεία προσβολή κατά του Δημοκρατικού κεκτημένου της Μεταπολίτευσης» πρόσθεσε και κατήγγειλε ότι τον παίρνουν τηλέφωνο από απόκρυψη αργά τη νύχτα και τον ρωτάνε αν πούλησε τη Μακεδονία σε τιμή ευκαιρίας.