Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΡΑ

Η Protergia θα προχωρήσει σε πλήρη διαγραφή οφειλόμενων ποσών σε όλους τους καταναλωτές της που υπέστησαν καταστροφή του κτηρίου τους

Με την κατάθεση 1 εκατ. ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής της Τράπεζας της Ελλάδος συνδράμει τους πυρόπληκτους της ανατολικής Αττικής ο όμιλος MYTILINEOS, που ανακοίνωσε τις αποφάσεις του ΔΣ του για τις φονικές πυρκαγιές ως «μικρή ένδειξη σεβασμού και βοήθειας στους συνανθρώπους μας».

Συγκεκριμένα, το ΔΣ της MYTILINEOS αποφάσισε:

1.    Την κατάθεση ποσού 1 εκ. ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής της Τράπεζας της Ελλάδος.
2.    Η Protergia θα προχωρήσει σε πλήρη διαγραφή οφειλόμενων ποσών σε όλους τους καταναλωτές της που υπέστησαν καταστροφή του κτηρίου τους και σε παροχή δωρεάν ρεύματος για δύο μήνες σε όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές της στην πυρόπληκτη περιοχή. (Οι λεπτομέρειες θα δοθούν αναλυτικά στους δικαιούχους)
3.    Την έκτακτη αιμοδοσία των εργαζομένων στα γραφεία και σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρίας υπέρ των νοσηλευόμενων - τραυματιών.
4.    Τη συμμετοχή μας στην πρωτοβουλία του ΣΕΒ για την αποκατάσταση έργων υποδομών της περιοχής.
5.    Τη συνέχιση από τους εργαζομένους μας συγκέντρωσης και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης που ξεκίνησε από την επόμενη μέρα της καταστροφής.  

«Με άφατη θλίψη, όλοι όσοι εργαζόμαστε στη MYTILINEOS, συμπαραστεκόμαστε στον πόνο όσων έμειναν και θρηνούμε για την απώλεια όσων "έφυγαν" στη μεγάλη εθνική καταστροφή στις 23 Ιουλίου 2018 στην Αττική», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Βαθιά συντετριμμένοι από την απώλεια τόσων ανθρώπων, εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες», καταλήγει.
 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ