Skip to main content

Μυτιλήνη: Συνελήφθη και έκτο άτομο για τη φωτιά στη Μόρια

Στη σύλληψη ενός ακόμα αλλοδαπού για τη φωτιά στη Μόρια προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία - Έξι συνολικά οι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι.

Συνελήφθη στη Μυτιλήνη και ο έκτος αλλοδαπός, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί και αναζητείτο για τους εμπρησμούς και άλλα αδικήματα στη Μόρια.

Συνολικά για τον εμπρησμό του ΚΥΤ της Μόριας, η ΕΛΑΣ, έχει προχωρήσει σε έξι συλλήψεις. Πρόκειται για έξι Αφγανούς, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ενήλικοι, ηλικίας 19-20 χρονών, και οι δύο ασυνόδευτοι ανήλικοι, 17 χρονών. Οι δύο ανήλικοι Αφγανοί, μετά τη φωτιά στη Μόρια, είχαν πάει σε δομές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας.

Δείτε - Φωτιά στη Μόρια: Σε Θεσσαλονίκη-Κατερίνη συνελήφθησαν οι δύο ανήλικοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνωρίστηκαν από μάρτυρα για τις συμπλοκές και τους εμπρησμούς, ενώ παράλληλα συνδυάστηκε βιντεοληπτικό υλικό από social media και Facebook, το οποίο δείχνει κάποιους νεαρούς με χαρτόνια να βάζουν φωτιά σε χόρτα, σε εξωτερικό χώρο του ΚΥΤ Μόριας.

Αρχικά συνελήφθησαν οι πέντε από τους έξι αλλοδαπούς και το απόγευμα και ο έκτος, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί και αναζητείτο.

Πηγή: iefimerida.gr