Skip to main content

Μητιντζής: Εφικτό του ΠΑΟΚ για Καυτανζόγλειο, στα δικαστήρια με Άρη

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου τοποθετήθηκε για την περίπτωση μετακόμισης του «Δικεφάλου», μέχρι το χτίσιμο της «Νέας Τούμπας».

Για την παραίτηση της τωρινής διοίκησης του Καυτανζογλείου, αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Απόστολος Μητιντζής.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου τοποθετήθηκε και για την περίπτωση μετακόμισης του ΠΑΟΚ, μέχρι το χτίσιμο της «Νέας Τούμπας» και την οικονομική εκκρεμότητα με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Μητιντζής:

Για το εάν φεύγει ή μένει η διοίκηση: «Φεύγει η διοίκηση. Πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο η πολιτική για τα δημόσια γήπεδα. Να δοθούν περισσότερα χρήματα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μπορούμε να επενδύσουμε σαν χώρα. Δεν έχω πληροφορίες για την νέα διοίκηση».

Για το αίτημα του Ηρακλή να χρησιμοποιηθεί το βοηθητικό του Καυτανζογλείου: «Το αίτημα του Ηρακλή έγινε δεκτό. Είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα».

Για την υπόθεση με τον ΠΑΟΚ: «Η ιστορία με τον ΠΑΟΚ είναι πιο περίπλοκη. Δεν προχώρησε καθώς άλλαξε η κυβέρνηση. Πρέπει να υπάρξουν και νομικές κινήσεις. Το Καυτανζόγλειο διέπεται από κανόνες. Δεν νομίζω ότι κάποια διοίκηση μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις. Η νέα διοίκηση θα λύσει το θέμα αυτό».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται εκεί την νέα σεζόν: «Θεωρώ ότι είναι ευχής έργον. Είναι εφικτό».

Για τον Άρη και τη δικαστική διαμάχη: «Έχει εκδικαστεί και περιμένουμε την απόφαση. Μιλάμε για ένα ποσό των 7.000 χιλιάδων ευρώ».