Skip to main content

Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι 4 δράστες-Ανακοίνωση ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν 2 άτομα και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων ακόμη για τις μπογιές και τα τρικάκια στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Ανακοίνωση για τη σύλληψη δύο Ελλήνων, ηλικίας 22 και 24 ετών, οι οποίοι προκάλεσαν φθορές στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων ακόμη συμμετεχόντων στην παρέμβαση. Όλοι οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι άνδρες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης. (Περισσότερα εδώ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Στην άμεση σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 22 και 24 ετών προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, καθώς, ξημερώματα σήμερα (19-02-2020), προκάλεσαν φθορές στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης με ρίψη μπογιάς και αναγραφή συνθημάτων, ενώ παράλληλα διασκόρπισαν έντυπο υλικό με την υπογραφή της συλλογικότητάς τους.

Πέραν των συλλήψεων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων ακόμη συμμετεχόντων στις προαναφερόμενες παράνομες πράξεις και για όλους τους εμπλεκόμενους σχηματίστηκε δικογραφία για Διατάραξη Κοινής Ειρήνης και Φθορά Ξένης Ιδιοκτησίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.