Skip to main content

Μητσίογλου (Άρης): Αν πάρουμε κύπελλο θα είμαι πρώτος στον Λευκό Πύργo

«Ακόμη και αν δεν το πάρουμε όμως θα είμαι εκεί να συμπαρασταθώ στην ομάδα», υπογράμμισε ο γνωστός φίλαθλος των «κιτρινόμαυρων».

Για το πώς βίωσε το παιχνίδι Άρης-ΟΦΗ αλλά και για το ενδεχόμενο να σηκώσει η αγαπημένη του ομάδα φέτος το κύπελλο αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Yellow», ο Στέλιος Μητσίογλου.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μητσίογλου, γνωστός φίλαθλος των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης για να δει από κοντά την ομάδα του, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Αυτό το κάνω μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με την αγάπη του μπορώ να πηγαίνω στο γήπεδο και βλέπω την αγαπημένη μου ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο, τον κ. Ζουμπούλη αλλά προπαντός τον πρόεδρο μας τον κ. Καρυπίδη. Όταν τον γνώρισα είδα έναν άνθρωπο ζεστό που με αγκάλιασε λες και με ήξερε από παλιά. Θέλω να του τονίσω με όση ψυχική δύναμη ότι είμαστε μαζί του, ότι όλος ο λαός τον αγαπάει και τον ακολουθεί».

Για το ότι πήγε στο γήπεδο παρά την βροχή: «Μου είπε ''που πας, άνοιξαν οι ουρανοί''. Της απάντησα, οι ουρανοί κάνουν την δουλειά τους, εγώ την δική μου. Ξαναγεννήθηκα από όταν ξεκίνησα να πηγαίνω πάλι στο γήπεδο. Είμαι 69 στα 70, ότι ήταν να πάθω το έκανα. Ο Θεός με δοκιμάζει, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα με προστατέψει. Θέλω να πω ότι η συνεννόηση έγινε με τον κ. Γιώργο που θέλω να τονίσω ότι τον αγαπάω πάρα πολύ γιατί η φροντίδα του και η αγάπη του με ξεπερνάει».

Για το παιχνίδι: «Είδα την ομάδα και την χάρηκα. Με τόση βροχή, χωρίς κόσμο και έπαιξαν τόσο ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το ότι υπήρχαν χρόνια που δεν μπορούσε να βρεθεί στο γήπεδο: «Όταν η ομάδα είχε πέσει είχα προβλήματα υγείας που δεν μου επέτρεπαν να πάω. Από την στιγμή που μπορούσα να πάω και πάλι στο σπίτι μου ξαναγεννήθηκα. Όταν είχαμε και τον κόσμο είχα την τιμή να γνωρίσω τους παιχταράδες όλους. Τον κ. Καπερνέκα, τον κ. Μπουγιουκλή, τον κ. Τζιφόπουλο, τον κ. Σπυρίδωνα, τον κ. Χαριστέα. Είναι τόσο απλοί, τόσο ωραίοι λες ''Ναι, για αυτό είμαι Αρειανός''».

Για το μήνυμα προς τα νέα παιδιά: «Να αγαπάνε τα νέα παιδιά την ομάδα, χωρίς ακρότητες. Στα καλά της και τα κακά της. Η μεγάλη ομάδα για γίνεται από τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα, αλλά από τον κόσμο μας».

Για τον Τόσκο: «Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του αδικοχαμένου Τόσκο, πρέπει ο σταθμός μας να μην σταματήσει να κάνει ό,τι μπορεί για να λάμψει η αλήθεια».

Για το κύπελλο: «Αν με αξιώσει ο Θεός να πάρουμε το κύπελλο θα είμαι πρώτος στον Λευκό Πύργο. Ακόμη και αν δεν το πάρουμε όμως θα είμαι εκεί να συμπαρασταθώ στην ομάδα».

Για το αν μπορεί ο Άρης να κατακτήσει το κύπελλο: «Αγωνιστικά σίγουρα μπορούμε. Το θέμα είναι αν θα μας αφήσουν. Αν ο διαιτητής δεν δει 1-2 φάσεις, αλλάζουν τα πάντα. Μπορεί η ψυχολογία των παιδιών να πέσει».

Για την σύζυγο του: «Το όνομα της είναι Ελένη. Όταν την γνώρισα, 19 χρονών της είπα ότι… πρώτα είμαι Αρειανός και μετά αγαπάω εσένα. Είμαστε παντρεμένοι 45 χρόνια, έχει ακούσει η καημένη. Πηγαίναμε θυμάμαι με τον Παναθηναϊκό με βροχές, με τα πάντα. Και αυτή είναι Άρης φυσικά, και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας».

Για τις στιγμές που του έχουν μείνει από τον Άρη: «Είναι πάρα πολλές οι στιγμές. Τα ματς με τον ΠΑΟΚ με Μίχα διαιτητή, ο τελικός του κυπέλλου που κάναμε την μνημοσύνη δέηση. Τα ματς με Τσέλσι, με Σεντ Ετιέν, με Περούτζια».