Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ: ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ

«Από κάθε συζήτηση που κάνω φεύγω καλύτερα προετοιμασμένος για τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε το Σάββατο (24/06/2017) από την Καρδίτσα, όπου πραγματοποίησε τα εγκαίνια της τοπικής ΝΟΔΕ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η κυβέρνηση αυτή έχει απαξιωθεί πια πλήρως στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Μια κυβέρνηση η οποία εκλέχθηκε ισχυριζόμενη ότι θα σχίσει τα μνημόνια, τα ψηφίζει τώρα δύο-δύο. Δύο μνημόνια μας έχει φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στη Θεσσαλία.

«Το δε δεύτερο μνημόνιο», συνέχισε, «το οποίο ψηφίστηκε πριν έναν μήνα, δεσμεύει τη χώρα σε μία πολιτική λιτότητας τουλάχιστον μέχρι το 2022 και χωρίς να έχουμε καταφέρει να αποσπάσουμε κανένα χειροπιαστό όφελος για το ζήτημα του χρέους, το οποίο ο κ. Τσίπρας το έχει αναγάγει σε απόλυτη πολιτική προτεραιότητα. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα σε αυτές τις επισκέψεις μου είναι να επιδιώκω να συναντιέμαι με ανθρώπους οι οποίοι εκφράζουν την παραγωγική Ελλάδα, την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα της προοπτικής, την Ελλάδα της ελπίδας, κάνοντας λόγο πως ήρθε σε μια περιοχή, την Καρδίτσα, η οποία είναι στο επίκεντρο του πρωτογενούς τομέα και εξαρτημένη από αυτόν», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Σας διαβεβαιώνω πως μετά από κάθε συζήτηση που κάνω φεύγω σοφότερος και καλύτερα προετοιμασμένος για τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας. Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να κερδίσουμε μόνο τις εκλογές. Το ζητούμενο είναι να είμαστε μια καλή κυβέρνηση, αφού κερδίσουμε τις εκλογές», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Έχουμε μια κοινωνία, η οποία είναι καχύποπτη, η οποία είναι προβληματισμένη, η οποία δεν ακούει τους πολιτικούς όπως τους άκουγε στο παρελθόν, η οποία φυσάει το γιαούρτι διότι έχει καεί, στον χυλό των ψεμάτων των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου», τόνισε ο ίδιος.

Κατέληξε δε: «Ο κόσμος θέλει να ακούσει αλήθειες, ισχυρές αλήθειες, και είναι έτοιμος να τις ακούσει. Θέλει όμως να ακούσει και σχέδιο και πρόγραμμα για το πώς θα βγάλουμε τη χώρα από εκεί που είναι σήμερα και να την οδηγήσουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Εμείς έχουμε αυτό το σχέδιο, και λέμε στους Έλληνες πολίτες πως υπάρχει ένας άλλος δρόμος διαφορετικός από αυτόν που ακολουθεί αυτή η κυβέρνηση. Αλλά αυτό πρέπει να το πούμε και να μας ακούσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ