Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΠΑΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Ο πρωθυπουργός κάλεσε, τους μαθητές οι οποίοι δεν πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις, να μην απογοητευτούν, αλλά να επιμείνουν στους στόχους τους.

Μήνυμα προς τους μαθητές, οι οποίοι έμαθαν σήμερα, τα αποτελέσματα εισαγωγής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, έστειλε μέσω κοινωνικών δικτύων, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

"Συγχαίρω τους νέους και τις νέες μας, που απ’ τις σχολικές αίθουσες θα αναζητήσουν τώρα στα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων τη γνώση και τα εφόδια για το μέλλον τους. Πανεπιστήμια που για ένα, σύντομο ελπίζουμε, διάστημα θα λειτουργούν με τους όρους που επιβάλλει η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Και καλώ όσους δεν τα κατάφεραν, να μετατρέψουν την προσωρινή απογοήτευση σε μόνιμη προσήλωση και επιμονή στους στόχους τους. Από κανένα ταξίδι δεν λείπουν τα κύματα. Η πυξίδα, όμως, πρέπει να είναι πάντα στραμμένη στην τελική επιτυχία.

Τον έπαινο, φέτος, τον δικαιούνται όλα τα Ελληνόπουλα, καθώς η μισή χρονιά κύλησε μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Όμως με το πείσμα τους, την πολύτιμη συμβολή των καθηγητών τους και τη στήριξη της οικογένειάς τους, ξεπεράσαν όλα τα εμπόδια. Το αύριο της χώρας είναι, λοιπόν, σε καλά χέρια.

Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά μας!"
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ