Skip to main content

Μητσοτάκης: Επιπτώσεις στην ασφάλεια από την οικονομική πολιτική

Όπως είπε, η ΝΔ «έχει διαδραματίσει ένα πολύ θετικό και ουσιαστικό ρόλο στην αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με τους προέδρους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, τονίζοντας ότι «η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική δεν φτωχοποιεί μόνο τους Έλληνες πολίτες, αλλά έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις και στις συνθήκες ασφάλειας που επικρατούν στη χώρα».

«Η ελληνική κοινωνία αναγνωρίζει τη διαχρονική προσφορά των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας. Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να επιτελούν με επιτυχία την αποστολή τους. Χωρίς δογματισμούς και ιδεολογικές αγκυλώσεις», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Πρόσθεσε, δε, ότι η ΝΔ «έχει διαδραματίσει ένα πολύ θετικό και ουσιαστικό ρόλο στην αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας, με σεβασμό στο θεσμικό ρόλο και την κρίσιμη αποστολή που έχουν για την ασφάλεια των πολιτών. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει, πιστεύοντας στις ικανότητες και την αφοσίωση αυτών των ανθρώπων στην αποστολή τους».

Στη συνάντηση μετείχαν οι Πρόεδροι της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Ιωάννης Σταμούλης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Δημήτριος Σταθόπουλος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, κ. Αθανάσιος Τσατσούλης, της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος κ. Δημήτριος Σαϊτάκης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόριος Γερακαράκος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, κ. Ιωάννης Κατσιαμάκας.