Skip to main content

Μητσοτάκης για την παγκόσμια μέρα βιβλίου: Ψυχαγωγία, μόρφωση και παρέα

«Το βιβλίο είναι και ψυχαγωγία, μόρφωση, παρέα, είναι πολλά πράγματα ταυτόχρονα», τόνισε ο πρωθυπουργός για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου/

Μήνυμα για τη σημασία των βιβλίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφτηκε το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone στο κέντρο της Αθήνας, και είδε τις νέες εκδόσεις που κυκλοφορούν.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους Κωστή Μοστράτο και Φίλιππο Παππά για την εκπομπή «Αθήνα, το Φελέκι σου», του σταθμού «Αθήνα 9,84».

«Μολονότι η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου έρχεται μία φορά το χρόνο, κάθε βιβλίο που μας έχει συγκινήσει, μας έχει ταξιδέψει, μας έχει συντροφεύσει ή μας έχει διδάξει θα είναι πάντοτε μέρος της ζωής μας», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

«Το βιβλίο είναι και ψυχαγωγία, μόρφωση, παρέα, είναι πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι Έλληνες διαβάζουμε και πιστεύω ότι θα διαβάζουμε ακόμα περισσότερο. Διαβάζουμε ό,τι μας κάνει κέφι, αλλά διαβάζουμε!», πρόσθεσε.