Skip to main content

Μητσοτάκης: Η οικονομία πάει καλά - Λογοδοτώ ως πρωθυπουργός, όπως και εσείς

«Είμαστε από τις πρώτες χώρες που το σχέδιο μας για το ταμείο ανάκαμψης θα εγκριθεί σε λίγο» ανέφερε στην τριτολογία του ο πρωθυπουργός

Στην πορεία της οικονομίας αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τριτολογία του στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο, απαντώντας στις επικρίσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η Ελλάδα για πρώτη φορά δανείζεται με αρνητικά επιτόκια.

Διαβάστε σχετικά Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ζήτημα ισονομίας να ξεπληρώσει η ΝΔ τα χρέη της

«Για πρώτη φορά δανειζόμαστε με αρνητικά επιτόκια. Είμαστε από τις πρώτες χώρες που το σχέδιο μας για το ταμείο ανάκαμψης θα εγκριθεί σε λίγο» ανέφερε στην τριτολογία του ο πρωθυπουργός, απαντώντας στις επικρίσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Επειδή διαπίστωσα ότι ενοχληθήκατε για την αναφορά που έκανα με αφορμή  τα 40 χρόνια από την Ε.Ε. θέλω να σας επισημάνω ότι η διαδρομή του καθενός μας δεν διαγράφεται και δεν ξεχνιέται. Λογοδοτώ ως πρωθυπουργός, όπως και εσείς.

Σας προκαλεί δυσθυμία ότι καλό γράφεται για τη χώρα αλλά είναι καλό να αναγνωρίζεται ως αξιόπιστος εταίρος στην γεωπολιτική σκακιέρα και ότι έκανε ψηφιακά άλματα. Αυτό που μετράει είναι τι πιστεύουν οι πολίτες, οι οποίοι θα το κρίνουν όταν έρθει η ώρα των εκλογών».