Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε, ειδική αναφορά τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις φωτιές αλλά και τους πυροσβέστες που ρίχνονται με αυτοθυσία.

Για μια μεγάλη γιορτή για τους Έλληνες και τον Ελληνισμό και μια ημέρα στην οποία τιμούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις έκανε λόγο σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο όπου βρέθηκε για τους εορτασμούς της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε, σύμφωνα με το protothema.gr, ειδική αναφορά τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις φωτιές αλλά και τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τους άνδρες της πολιτικής προστασίας που ρίχνονται με αυτοθυσία για να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και το περιβάλλον.

Παράλληλα τόνισε «η Ελλάδα επιτέλους γυρίζει σελίδα και μπορεί να δει το μέλλον της με πραγματική αισιοδοξία».Νωρίτερα, λίγο πριν τις 9 το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης επιβιβάστηκε στην πυραυλάκατο «Μυκόνιος» του Πολεμικού Ναυτικού μαζί με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Χρήστο Χριστοδούλου προκειμένου να φτάσουν στο σημείο στο οποίο βυθίστηκε από ιταλικό υποβρύχιο στις 15 Αυγούστου 1940 η φρεγάτα «Έλλη».


 
Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Τήνο ήταν και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ