Skip to main content

Μητσοτάκης: Η Θεσσαλονίκη θα φέρει γούρι και στις εκλογές της Κυριακής

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους πάντες και ειδικά τους νέους να ψηφίσουν την Κυριακή - Δείτε όλο τον χαιρετισμό του στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας εν μέσω αποθέωσης από περίπου 1.500 Νεοδημοκράτες, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην οδό Αριστοτέλους.

Ακούγοντας επιφωνήματα λατρείας, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους πάντες και ειδικά τους νέους να ψηφίσουν την Κυριακή. «Πηγαίνετε πρώτα να ψηφίσετε και μετά για μπάνιο. Κι αν συναντήσετε στην παραλία κάποιους που δεν ψήφισαν να τους στείλετε να ψηφίσουν μετά το μπάνιο τους», είπε εμφανώς ικανοποιημένος από την «αυθόρμητη», όπως την αποκάλεσε, προσέλευση του κόσμου της Θεσσαλονίκης.



«Η Θεσσαλονίκη αποδείχτηκε γουρλίδικη στις ευρωεκλογές και θα αποδειχθεί και στις βουλευτικές. Γι' αυτό αποφάσισα να κλείσω εδώ την προεκλογική περίοδο, όπως έκανα και στις ευρωεκλογές», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Συνολικά επτά λεπτά μίλησε ο κ. Μητσοτάκης και αποχωρώντας οι πολίτες προέβησαν σε εκδηλώσεις λατρείας. Διέσχισε την Τσιμισκή και κατέβηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου χαιρέτισε πολίτες, ενώ επειδή ο κόσμος τον ακολουθούσε, η ασφάλειά του είπε σε όλους ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα συνέχιζε ιδιωτικά. Τελικά, βάσει σχεδίου πλέον σε ένα στενό παράλληλο στην πλατεία Αριστοτέλους, η ασφάλεια έστησε φραγμό και ο κ. Μητσοτάκης κατευθύνθηκε στην Καλαποθάκη και κατέληξε σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου της πόλης, όπου θα δειπνήσει με στελέχη, μεταξύ των οποίων ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, που έφτασε πρώτος στο εστιατόριο. Ο κ. Μητσοτάκης πάντως δεν απέφυγε και τους θαμώνες των γύρω καταστημάτων, με τους οποίους βγήκε τις καθιερωμένες selfies (δείτε εδώ).

Διαβάστε ακόμη: Ο Μητσοτάκης προκάλεσε... κομφούζιο στην Τσιμισκή (φωτο+vid)