Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ανεβάζοντας το σχετικό video με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Αθερίδη ο πρωθυπουργός καλεί να προσέξουμε και την ψυχική μας υγεία.

Με ανάρτηση στο Twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους πολίτες που σε αυτή την περίοδο μπορεί να χρειαστούν στήριξη, να μην διστάσουν να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολλοί συμπολίτες μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν στήριξη. Εάν αισθανθείτε πως χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς – σωματικά αλλά και ψυχικά», αναφέρει ο πρωθυπουργός, ενώ την ανάρτηση του συνοδεύει βίντεο με τον ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη για το θέμα αυτό.

«Δεν μένουμε μόνοι και δεν μένουμε χωρίς στήριξη. Πολλοί από εμάς μπορεί να νιώσουν άγχος ή φόβο, θλίψη ή θυμό. Μπορεί να μένουμε μόνοι και να θέλουμε να μιλήσουμε σε κάποιον, ή μπορεί να θέλουμε να μιλήσουμε στα παιδιά μας και να μην ξέρουμε πως να το κάνουμε. Εάν νιώσετε αυτή την ανάγκη, μην διστάσετε, καλέστε στην γραμμη ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και μαζί θα τα καταφέρουμε», αναφέρει ο Θοδωρής Αθερίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ