Τρίτη 26 Μαΐου 2020
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

«Σε προσωπικό επίπεδο το μόνο καλό αυτής της κατάστασης είναι ότι καθόμαστε κάθε βράδυ μαζί όλη η οικογένεια», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

«Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν υπάρχουν Σάββατα, δεν υπάρχουν Κυριακές. Υπάρχει μόνο μια καθημερινή ρουτίνα, η οποία αναπόφευκτα περιστρέφεται γύρω από την προσήλωση στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός είναι διαθέσιμος σε εβδομαδιαία βάση 24 ώρες το 24ωρο, όπως γράφει η εφημερίδα τα Νέα. Ξεκινάει με τον πρωινό καφέ, με αυτό που έχει καθιερωθεί «ως μάχη του κορωνοϊού», ακολουθεί η τηλεδιάσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, στην οποία είναι παρόντες οι γενικοί γραμματείς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Στην συνέχεια γίνονται τηλεδιασκέψεις με διάφορα υπουργεία με πρώτα το Οικονομικών, το Ανάπτυξης και το Εργασίας.

Ο πρωθυπουργός περιγράφει και πως περνάει στο σπίτι η οικογένειά του. «Σε προσωπικό επίπεδο το μόνο καλό αυτής της κατάστασης είναι ότι καθόμαστε κάθε βράδυ μαζί όλη η οικογένεια. Εγώ, η Μαρέβα και τα τρία παιδιά μας. Είχαμε καιρό να περάσουμε μαζί τόσο χρόνο», αναφέρει ο πρωθυπουργός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ