Skip to main content

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Η μνήμη σας είναι μάλλον επιλεκτική

«Ψηφίστε όλα τα άρθρα που θεωρούμε εμείς αναθεωρητέα να ψηφίσουμε κι εμείς όσα θεωρείτε εσείς», είπε απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό.

Σήκωσε το γάντι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης για τα λεόμενα του πρωθυπουργού, στη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

«Ευτυχώς κ. Τσίπρας που νομίζετε ότι το ατού σας είναι η οικονομία κι όχι τα συνταγματικά. Για άλλη μια φορά επιδείξατε άγνοια βασικών ζητημάτων, διαστρεβλώνετε συνειδητά τις θέσεις μας ή η μνήμη σας είναι μάλλον επιλεκτική», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Επειδή με ρωτήσατε γιατί δεν ψηφίζουμε και τα άλλα άρθρα σας, επαναλαμβάνω την πρότασή μου. Ψηφίστε όλα τα άρθρα που θεωρούμε εμείς αναθεωρητέα να ψηφίσουμε κι εμείς όσα θεωρείτε εσείς» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιοπολίτευσης, το Σύνταγμα είναι η πυξίδα της Δημοκρατίας. «Δεν πρέπει μόνο να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις του σήμερα, θα πρέπει να ανταποκρίνεται και στα ζητούμενα του αύριο».