Skip to main content

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Να δω πώς θα πάτε στη ΔΕΘ (vid)

Ο πρόεδρος της ΝΔ αφορμώμενος τις συνεχείς διαμαρτυρίες που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στις επισκέψεις Τσίπρα στην πόλη

Σε οξεία αντιπαράθεση ήρθαν νωρίτερα στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφορμώμενος τις συνεχείς διαμαρτυρίες που πραγματοποιούν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία και τον αναβρασμό που επικρατεί στην πόλη ρώτησε χαρακτηριστικά τον πρωθυπουργό πώς θα πάει στη ΔΕΘ και πώς θα περπατήσει στον δρόμο για να εξηγήσει στους Μακεδόνες τη συμφωνία που υπέγραψε.

«Κ. Τσακαλώτε, είπατε να βγουν οι βουλευτές στο δρόμο να εξηγήσουν τη συμφωνία. Λοιπόν, έλαβα μία πρόσκληση για την ομιλία σας στη Θεσσαλονίκη, ξαναπάτε στη Θεσσαλονίκη και σε αυτή αναφέρεται ότι "λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, θα παρακαλούσαμε θερμά να έχετε μαζί την αστυνομική σας ταυτότητα". Έτσι πηγαίνετε, πλέον, στη Θεσσαλονίκη κ. Τσίπρα», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Να δω πώς θα πάτε στη ΔΕΘ;. Να δω πώς θα περπατήσετε στον δρόμο να εξηγήσετε στους Μακεδόνες τη συμφωνία την οποία υπογράψατε».