Skip to main content

Μητσοτάκης: Στις 26 Μαΐου έχουμε εκλογές-Το ρολόι μετρά αντίστροφα

«Έχει γίνει συνείδηση στην κοινωνία ότι μιλάμε για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το 2019 θα είναι έτος εκλογών. Και το ρολόι χτυπάει πια αντίστροφα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της γραμματείας οργανωτικού της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι «στις 26 Μαΐου έχουμε εκλογές. Έχουν μείνει 90 ημέρες».

«Δυο είναι τα ενδεχόμενα. Ή ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος θα επιλέξει τελικά να κάνει τις εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές και τις περιφερειακές, όπου και στις τέσσερις κάλπες θα στείλουμε ένα συντριπτικό μήνυμα «φύγετε επιτέλους να ανασάνει η Ελλάδα» ή θα πάρει το ρίσκο να μην κάνει τις εθνικές εκλογές  με τις ευρωεκλογές, και σε αυτή την περίπτωση οι ευρωεκλογές μετατρέπονται ουσιαστικά σε εθνική κάλπη και θα είναι το πρώτο μήνυμα που θα πάρει ο κ. Τσίπρας, όχι απλά ότι αυτός έχει τελειώσει αλλά ότι η ΝΔ ανανεωμένη, έρχεται να δώσει λύση στα προβλήματα των πολιτών», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Έχει γίνει συνείδηση στην κοινωνία ότι μιλάμε για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να «πάρει αποστάσεις» από τον Παύλο Πολάκη επειδή «θα ήταν σαν να απαρνιέται τον ίδιο του τον εαυτό, είναι ένα και το αυτό».