Skip to main content

Μητσοτάκης: Θα ακούσετε καλά πράγματα για τον Άρη στη ΔΕΘ

Μιλώντας με τον παραολυμπιονίκη και φίλο του Άρη Θανάση Προδρόμου ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ομάδα των Κιτρίνων ενόψει της ΔΕΘ.

Ο Άρης απασχόλησε μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες του Τόκιο.

Μεταξύ των αθλητών που διέπρεψαν στην Ιαπωνία είναι και τρεις που είναι φίλοι των Κιτρίνων και συγκεκριμένα οι Σάκης Κωνσταντινίδης, Θανάσης Προδρόμου και Στράτος Νικολαΐδης.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά κι όταν έφτασε η σειρά του Θανάση Προδρόμου ο ασημένιος (στο μήκος στην κατηγορία Τ20) Παραολυμπιονίκης απευθύνθηκε στον κ. Μητσοτάκη λέγοντάς του: «Κύριε πρωθυπουργέ, πρέπει να δώσετε λύση στο πρόβλημα της ΠΑΕ Άρης!».

Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες που επικαλείται το sportime, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του απάντησε επί λέξει: «Θέλω το Σάββατο να είσαι δίπλα μου στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. εννοεί την έκθεση της ΔΕΘ), όταν θα ακούσετε καλά πράγματα για τον Άρη». Πάντως, ο πρωθυπουργός δεν διευκρίνισε αν αναφέρεται στην τιμωρία αφαίρεσης 6 βαθμών ή στο σχέδιο για το νέο γήπεδο της ομάδας.