Skip to main content

Μητσοτάκης: Τραγέλαφος ο Καμμένος - Συνυπεύθυνος με τον Τσίπρα

Ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και καταλόγισε ευθύνες στον ίδιο και τον Πρωθυπουργό για τη συμφωνία των Πρεσπών

«Οι Έλληνες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε περιοδεία που πραγματοποιεί σήμερα, 4 Ιουλίου, στη Λευκάδα.

Απευθύνοντας χαιρετισμό στα γραφεία της ΝΟΔΕ του νησιού, όπου συνάντησε τοπικά στελέχη, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κανείς δεν τον πιστεύει ότι θα βγούμε από τα μνημόνια και βλέπουμε αυτό τον τραγέλαφο, το πρωί ο κ. Καμμένος να λέει ότι "δεν υπογράφουμε" και το βράδυ ότι θα πάει μαζί με τον κ. Τσίπρα ως το τέλος. Είναι συνυπεύθυνοι» σχολίασε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Μαζί στήριξαν στη Βουλή την κυβέρνηση για να παραδώσει τη "μακεδονική" γλώσσα και εθνότητα».

Κατά την άφιξή του στο νησί, ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στον πεζόδρομο της οδού Ι. Μελά όπου μίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους του, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης και την Ιερά Μονή Φανερωμένης, όπου και περιηγήθηκε στο ναό και το εκκλησιαστικό μουσείο.

Αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την περιοδεία του στο Νυδρί ενώ επισκέφθηκε και το Μεγανήσι.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μεταβεί αργότερα στην Πάτρα όπου μεταξύ άλλων θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. της πόλης.