Skip to main content

Μητσοτάκης:Να μην έχει καύσωνα όμως θέλουμε τα 40άρια την άλλη Κυριακή

Ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε ραντεβού για την επομένη Παρασκευή, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Σε γαλάζια συγκέντρωση μετατράπηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ Α και Β Θεσσαλονίκης στο Ολύμπιον.

Εκτός των 32 υποψήφιων στη συνάντηση ήρθαν τα στελέχη του κόμματος, δήμαρχοι, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ήρθε με καθυστέρηση από τις Σέρρες και το Κιλκίς, μαζί με τον περιφερειάρχη, που τον συνόδευσε σε όλη την επίσκεψή του στην Κεντρική Μακεδονία.

 

Αντί να κατεβεί μπροστά στο Ολύμπιον κατέβηκε στο Ηλέκτρα Παλλάς μαζί με το γιο του και διέσχισε την πλατεία φτάνοντας εν μέσω χειραψιων στο σημείο όπου τον περίμεναν όλοι. Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε πολίτες, ακούγοντας μάλιστα ορισμένους να του λένε "διώξτους", εννοώντας προφανώς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθως κατέβηκε στον υπόγειο χώρο του Ολύμπιον, στη σάλα του οποίου κάθισε και μίλησε με τους υποψήφιους βουλευτές, παρουσία του κ. Τζιτζικώστα, χωρίς κάμερες και μικρόφωνα αλλά σε ευχάριστο κλίμα, όπως μπορούσε να διαπιστώσει κάποιος από τα γέλια και τις φωνές. Στο τέλος της συνάντησης εμφανίστηκε και η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη με την κόρη της για να χαιρετίσει τον πρόεδρο.



Μετά τη σύντομη συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης δεν προέβη σε καποια δηλωση, αλλά χαιρέτησε τον κόσμο και έδωσε ραντεβού για την επομένη Παρασκευή, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητσοτάκης επέστρεψε στο Ηλέκτρα Παλλάς ακούγοντας έναν πολίτη να ουρλιάζει "ΠΑΟΚ ρε", απορωντας όπως και οι υπόλοιποι και αυτή την ώρα έχει συνάντηση με επιχειρηματίες και μέλη του ΣΒΒΕ.

Ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση από τα ωραιότερα ήταν η στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι αυτό που τον ανησυχεί είναι όχι η σημερινή ζέστη, αλλά τα 40αρια την επόμενη Κυριακή, που ενδεχομένως να αυξήσουν την αποχή. Και ο κ. Γαλαμάτης του απάντησε ότι τα θέλουμε τα 40αρια την επόμενη Κυριακή, με τον πρόεδρο να συμφωνεί...