Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΜΩΥΣΙΔΗΣ: ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών» δεν ξεκαθαρίζει ωστόσο εάν θα στηρίξει Ταχιάο ή Ζέρβα στον δεύτερο γύρο.

Ικανοποιημένος για τα αποτελέσματα της παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών» εμφανίζεται σε δήλωση του ο επικεφαλής της Βασίλης Μωυσίδης.

Ο ίδιος επισημαίνει το θετικό του ότι η παράταξη του εξασφάλισε μία έδρα στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο δεν αναφέρει ποιον από τους δύο μονομάχους του δεύτερου γύρου θα στηρίξει.

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και ευγνωμοσύνη για την είσοδο της “ΘεσσαλοΝΙΚΗς των πολιτών” στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Ευχαριστώ τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που με την στήριξή τους μας δίνουν το δικαίωμα να τους εκπροσωπήσουμε στο Δήμο, προσπαθώντας πάντα με ανιδιοτέλεια να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά τους με κάθε τρόπο ασκώντας εποικοδομητική  κριτική αλλά και συνεργασία, με μοναδικό σκοπό την ευημερία και την ανάπτυξη των πολιτών και του Δήμου. Ακόμη, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψήφιους συμβούλους μου που όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν στο πλευρό μου και πίστεψαν πραγματικά στις ιδέες, το σκοπό και τα ιδανικά, έτσι ώστε να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ