Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

ΜΩΥΣΙΔΗΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ» Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΣΘ

Πρέπει να βρεθούν επιτέλους οι υπαίτιοι και να λογοδοτήσουν» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών».

«Άκρως προβληματική και με μεγάλη δόση ταλαιπωρίας» χαρακτήρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης την καθημερινή μετακίνηση των κατοίκων της πόλης με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Πράγματι, δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι οι πολίτες αγανακτούν στην προσπάθειά τους να μεταβούν στον προορισμό τους, καθώς ο ΟΑΣΘ αποτελεί το μοναδικό φορέα αστικής συγκοινωνίας στην πόλη, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:

Μεγάλη αναμονή, συνωστισμός στα λεωφορεία και συχνές βλάβες στα οχήματα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη μετακίνηση με το εν λόγω μέσο. Όλα αυτά φυσικά έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορούν οι κάτοικοι να εξυπηρετηθούν, να καθυστερούν να φτάσουν στον προορισμό τους και φυσικά να δυσανασχετούν.

«Για ποιο λόγο να αγοράζουμε εισιτήρια ή μηνιαίες κάρτες, όταν ο ΟΑΣΘ δεν λειτουργεί σωστά; Περιμένουμε με τις ώρες στη στάση γιατί τα δρομολόγια δεν τηρούνται και όταν έρχεται τελικά το λεωφορείο μπορεί να είναι ήδη ασφυκτικά γεμάτο και να μην μπορούμε να μπούμε», δήλωσε φανερά εκνευρισμένος ένας πολίτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Δεν γίνεται σε μία ευρωπαϊκή πόλη όπως είναι η Θεσσαλονίκη να υπάρχει μόνο ένα μέσο μεταφοράς και υπολειτουργεί κιόλας. Υποτίθεται ότι ο ΟΑΣΘ είχε λάβει κάποια κονδύλια και ότι είχε γίνει αγορά ενός ικανοποιητικού αριθμού οχημάτων. Που είναι αυτά;», αναρωτήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών”.  Και προσέθεσε λέγοντας: «Πρέπει να βρεθούν επιτέλους οι υπαίτιοι και να λογοδοτήσουν. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο μ’αυτό το ζήτημα έτσι ώστε να δοθεί λύση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ