Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021
x

ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΒΡΟ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας στις Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου και τη Μαγνησία επισκέφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Αρχικά, ο υφυπουργός μετέβη στην Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου, όπου συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό της 111 Πτέρυγας Μάχης (111 ΠΜ), που τηρεί ετοιμότητες στα αεροσκάφη επιφυλακής.

Ακολούθως, μετέβη στις Καστανιές Έβρου και επισκέφθηκε το Επιτηρητικό Φυλάκιο «1». Ο κ. Στεφανής γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου με το προσωπικό της φρουράς και διανυκτέρευσε στους χώρους του Φυλακίου.

Κατά τις επισκέψεις του ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόταν κατά περίπτωση από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, τον Διοικητή της XVI Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, τον Διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχο Παναγιώτη Κορδούλη και τον Διοικητή της 3ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Γρηγόριο Μπουντλιάκη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ