Skip to main content

Μονεμβασιώτης: Δεν έχω ενδιαφερθεί ποτέ για την ΠΑΕ Άρης

«Έχουμε άριστη σχέση με τον κ. Καρυπίδη αλλά ως εκεί, δεν έχουμε καμία επιχειρηματική συναλλαγή», ξεκαθάρισε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε πλήρη διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να επιθυμεί την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Άρης από τον Θόδωρο Καρυπίδη προχώρησε μιλώντας στο ρ/σ «Metropolis», ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γνωστός επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης:

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Super League 2: «Τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια στη Super League 2 και σε λίγα χρόνια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν προβλήματα και στη Super League. Το πρόβλημα της Β’ Εθνικής είναι η βία, αυτό λένε συνέχεια παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Αυτοί που έχουν την ευθύνη, βγαίνουν και μιλάνε για βία στο ποδόσφαιρο.

Αν εξαιρέσεις πέντε ομάδες από την Α’ Εθνική, όλες οι άλλες ομάδες είναι ημιεπαγγελματικές και εμείς μιλάμε για τη δήθεν βία. Έχει εξαφανιστεί όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και εμείς μιλάμε για άλλα πράγματα.

Κανείς δεν έχει πει για τα πολλά εκατομμύρια που χαρίζονται στις στοιχηματικές εταιρείες, κανείς δημοσιογράφος δεν έχει πει κάποια πράγματα που πρέπει να λέει, αλλά παίρνει το μέρος των οπαδών και πολλά άλλα. Είναι μεγάλη συζήτηση που δεν χρειάζεται να την ανοίξουμε».

Για το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ Άρης: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει καμία πρόταση προς τον κ. Καρυπίδη, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση. Εγώ είμαι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, δεν μπορώ να πάω να πάρω άλλη ομάδα τώρα.

Έχουμε άριστη σχέση με τον κ. Καρυπίδη, εκτιμώ την μεγάλη προσφορά που έχει δώσει στην ΠΑΕ Άρης, έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει τον Άρη ψηλά, αλλά ως εκεί. Δεν έχουμε καμία επιχειρηματική συναλλαγή, δεν έχουμε κάτι μαζί και δεν γνωρίζω τίποτε γι’ αυτό που ακούστηκε στη Θεσσαλονίκη περί ενδιαφέροντος μου για την αγορά του Άρη».