Skip to main content

Μονή Λαζαριστών: Τον Σεπτέμβριο οι συναυλίες Ξυδάκη και Μυστακίδη

Η συναυλία του Δημήτρη Μυστακίδη που δεν ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου θα επαναληφθεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017.

Η «Μέδουσα» και τα έντονα καιρικά φαινόμενα ανέτρεψαν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών για τον Ιούλιο.

Η συναυλία του Δημήτρη Μυστακίδη που δεν ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου (και οδήγησε σ' ένα απρόσμενο unplugged μέχρι τα μεσάνυχτα κάτω από τα υπόστεγα της Μονής) θα επαναληφθεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017.

Τη συναυλία μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν όσοι βρέθηκαν στη Μονή Λαζαριστών στις 14 Ιουλίου, απλώς με την επίδειξη του παλιού εισιτηρίου.

Παράλληλα, η προγραμματισμένη συναυλία του Νίκου Ξυδάκη με το έργο του «Εκ βαθέων» από την Πέμπτη 20 Ιουλίου μεταφέρεται την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία, ενώ για όσες και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συναυλία και επιθυμούν την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους, ισχύουν τα παρακάτω:

⦁    Εάν έχει γίνει αγορά ηλεκτρονικά από το viva.gr με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρία στο τηλέφωνο 13855 έως τις 31 Ιουλίου 2017 για να γίνει η ακύρωση της αγοράς των εισιτηρίων και η επιστροφή των χρημάτων.
⦁    Εάν έχει γίνει αγορά με μετρητά, είτε ηλεκτρονικά από το viva.gr είτε από άλλο σταθερό σημείο πώλησης θα πρέπει να προσκομίσουν τα εισιτήριά τους στο εκδοτήριο της Μονής Λαζαριστών έως τις 31 Ιουλίου 2017 για να γίνει η ακύρωση της αγοράς των εισιτηρίων και η επιστροφή των χρημάτων.
⦁    Όσα εισιτήρια δεν ακυρωθούν έως τις 31 Ιουλίου 2017 ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.