Skip to main content

Μόνο με τηλεφωνικά ραντεβού από αύριο η εξυπηρέτηση στον δήμο Ωραιοκάστρου

Οι πολίτες κατά την είσοδό τους στο Δημαρχείο θα υποβάλλονται σε θερμομέτρηση, ενώ θα καταγράφονται τα στοιχεία τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Από τον δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου από αύριο Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου, θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για την προστασία από τον Covid-19.

Οι πολίτες για την άμεση εξυπηρέτησή τους μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Ωραιοκάστρου, στο τηλέφωνο 2313304000, από τις 07.00 ως τις 15.00.

Επίσης, μπορούν να αποστέλλουν τα αιτήματά τους μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην διεύθυνση info@oraiokastro.gr.

Σημειώνεται ότι μετά την καταγραφή κρουσμάτων Covid-19 σε δημοτικούς υπαλλήλους οι εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου απολυμάνθηκαν, προγραμματίστηκε να γίνονται απολυμάνσεις σε τακτική βάση, ενώ τηρούνται όσα ορίζονται από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι για την προστασία εργαζομένων και πολιτών είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων. Οι πολίτες κατά την είσοδό τους στο Δημαρχείο θα υποβάλλονται σε θερμομέτρηση, ενώ θα καταγράφονται τα στοιχεία τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.