Skip to main content

Μόνο μέσω Ίντερνετ τα εναπομείναντα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου και την αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια του γηπέδου - Πόσα εισιτήρια μένουν που πώς θα διατίθενται

Η περίοδος ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και η ανταπόκριση του κόσμου που φρόντισε να διατηρήσει τη μόνιμη θέση του στην Τούμπα διαφοροποιεί τα δεδομένα γύρω από τις πωλήσεις των νέων καρτών διαρκείας.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου και την αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια του γηπέδου, η πώληση των διαρκείας θα αρχίσει την Τρίτη (23.07) αντί για τη Δευτέρα (22.07) και θα γίνει αποκλειστικά μέσω internet.

To σύστημα του paokfc.gr θα ανοίξει από τις 09:00 το πρωί της Τρίτης (23.07) και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την εξάντληση των υπόλοιπων νέων εισιτηρίων διάρκειας για τις θύρες 1,2,3,5,6,7.

Συνολικά θα διατεθούν 5.500 εισιτήρια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια διαρκείας στη Θ4-4Α των ΣΦ ΠΑΟΚ και τα εισιτήρια διαρκείας των ανέργων για τα οποία θα βγει εκ νέου αναλυτική ανακοίνωση.

Την Τρίτη (23.07) τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 μόνον για αυτούς που επιθυμούν ν’αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στην 7Α (οικογενειακή κερκίδα) ή παιδικό ή ανήκουν στην κατηγορία ΑΜΕΑ. Τα εισιτήρια διαρκείας των συγκεκριμένων κατηγοριών είναι πολύ περιορισμένα στον αριθμό, καταλήγει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.