Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
x

«ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ» ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΟΥΡΟΥΝΗ ΣΤΑ 54Α ΔΗΜΗΤΡΙΑ

Στη διάρκεια της έκθεσης, μεταξύ άλλων, θα λειτουργήσει «γωνιά ανάγνωσης», ενώ θα πραγματοποιηθεί και προβολή ντοκιμαντέρ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης βιβλίων και προσωπικών αντικειμένων του συγγραφέα Αντώνη Σουρούνη θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στις 20.00, στο πλαίσιο των 54ων Δημητρίων.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολυχώρος Πολιτισμού της πρώην Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων Ισλαχανέ, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το αρχείο της ΕΡΤ και την Υπηρεσία νεότερων μνημείων και τεχνικών έργων Κεντρικής Μακεδονίας, του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στις εγκαταστάσεις του (Ελένης Ζωγράφου 5).

Στη διάρκεια της έκθεσης, μεταξύ άλλων, θα λειτουργήσει «γωνιά ανάγνωσης», ενώ θα πραγματοποιηθεί προβολή ντοκιμαντέρ. Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της έκθεσης συμπεριλαμβάνονται ακόμη, θεατρική παράσταση βασισμένη στο «Μονοπάτι στη θάλασσα», από το ΚΘΒΕ,  ξενάγηση στη γειτονιά του συγγραφέα, καθώς και εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αφορμή το έργο «Το Μπαστούνι».

Περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Η έκθεση του Αντώνη Σουρούνη θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Η επίσημη ιστοσελίδα των 54ων Δημητρίων εδώ

Τα 54α Δημήτρια στο Facebook: https://www.facebook.com/dimitriafestival/

Τα 54α Δημήτρια στο Instagram: https://www.instagram.com/dimitriafestival/

Τα 54α Δημήτρια στο Twitter: https://twitter.com/dimitriafest
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ