Skip to main content

Μώραλης για Μαρινάκη: Νοσεί ήπια, κόλλησε τον ιό στην Αγγλία (video)

«Ψυχραιμία, ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλες οι χώρες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δήμαρχος Πειραιά.

Την υπεύθυνη στάση που κράτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφορικά με το γεγονός ότι γνωστοποίησε πως νοσεί από κορωνοϊό εξήρε μιλώντας στον «ΑΝΤ1», o Γιάννης Μώραλης.

«Νοσεί ήπια και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι προφανές πως κόλλησε τον κορωνοϊό κατά την παραμονή του στην Αγγλία. Ευτυχώς έκανε κατά την άποψη μου τρία πράγματα σωστά. Πήγε αμέσως να ελεγχθεί, βρέθηκε θετικός, δημοσιοποίησε ότι νοσεί, κάτι που είναι πολύ θετικό και έδωσε τις δικές του προσωπικές συμβουλές», δήλωσε αρχικά ο δήμαρχος Πειραιά για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να προσθέσει:

«Να ακούμε τους γιατρούς και να τηρούμε όλα τα μέτρα υγιεινής που πρέπει. Ψυχραιμία, ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλες οι χώρες».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» τοποθετήθηκε και για την μεθαυριανή ευρωπαϊκή αναμέτρηση ενάντια στη Γουλβς γνωστοποιώντας πως αυτή θα διεξαχθεί κανονικά: «Με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι τώρα, ο αγώνας θα γίνει κανονικά. Ελπίζω να μην γίνει κάτι που θα ανατρέψει αυτόν τον σχεδιασμό. Μην ξεχνάμε πως πάνω απ’ όλα είναι η υγεία του κόσμου».