Skip to main content

Μώραλης:"Κάνουμε ευρωπαϊκά όνειρα"

Ένας από τους αντιπροέδρους του Ολυμπιακού μίλησε σε ερυθρόλευκη εφημερίδα για τις βλέψεις του Ολυμπιακού στο Europa League

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο δ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην πορεία μέχρι σήμερα της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Όσον αφορά τον αγώνα κυπέλλου με τον Πιερικό τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει μία νέα προσπάθεια στο κύπελλο, θεσμός που αποτελεί στόχος της ομάδας. Αναλυτικά ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

"Είμαστε ευχαριστημένοι. Υπό την έννοια ότι είμαστε μέσα στους ευρωπαϊκούς στόχους μας, είμαστε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και τώρα ξεκινάμε την προσπάθεια μας στο Κύπελλο. Αν εξαιρέσουμε δύο ματς που χάθηκαν βαθμοί που δεν θα έπρεπε να έχουν χαθεί, με χειρότερες ομάδες θα ήμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι, αλλά αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει. Παρόλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι.

Κλείνουμε το πρώτο μισό και περιμένουμε τη νέα σεζόν ώστε να δουλέψουμε το ίδιο καλά και γιατί όχι και ακόμα καλύτερα, με στόχο πρωτάθλημα, Κύπελλο, ενώ με την κλήρωση που είχαμε νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να ονειρευόμαστε ότι μπορούμε να πάμε παρακάτω. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, νομίζω ότι κλείνουμε ικανοποιημένοι τη χρονιά".