Σάββατο 6 Ιουνίου 2020
x

ΜΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΣΕΡΤΣΙ: ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ

«Αν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ίσως να μην ερχόταν στην Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον μετεγγραφικό στόχο του Άρη, ο έμπειρος στόπερ.

Για τον Αλέσιο Τσέρτσι που ενεπλάκη στα μετεγγραφικά θέματα του Άρη αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Yellow», ο Βαγγέλης Μόρας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο έμπειρος πρώην στόπερ των Μπολόνια, Τσεζένα, Ελλάς Βερόνα και Μπάρι:

Η γνώμη του για τον Αλέσιο Τσέρτσι: «Αγωνίστηκα και σαν αντίπαλός του στις καλές του χρονιές. Το θέμα πλέον είναι σε ποια κατάσταση είναι και ο ίδιος. Είχε τραυματισμούς αρκετούς και στην Βερόνα και στην Μίλαν. Αν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ίσως να μην ερχόταν στην Ελλάδα. Μιλάμε για έναν παίκτη που αγόρασε τότε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν ξέρω πως ήταν στην Τουρκία και πόσα ματς έχει κάνει.

Εύχομαι να δω έναν Τσέρτσι να προσφέρει αυτά που μπορεί, γιατί θα βοηθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είπαμε ότι δεν κάνει για το ελληνικό πρωτάθλημα, απλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: «Να παρακαλάς να μην σε βρει στο ένας εναντίον ενός, ακόμα και σε μικρούς χώρους κάνει την διαφορά. Ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. Το δεξί του πόδι είναι καλό. Είχε ένα θέμα στο γόνατο θυμάμαι, θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Οπότε θα έχουν όλοι εικόνα του παίκτη στον Άρη».

Για τον περσινό Άρη: «Eίναι ωραίο να βλέπεις γεμάτα γήπεδα, ο Άρης είναι μία δύναμη στην Ελλάδα, τέτοιες χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να γίνει πιο αξιόλογο και πιο ωραίο το πρωτάθλημα. Για να έρχονται και παίκτες από το εξωτερικό για να γίνεται καλύτερο το ποδόσφαιρο. Μακάρι ο Άρης να διατηρηθεί στο επίπεδο που είναι».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Ο Σάββας είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ γιατί με βοήθησε πολύ στο παρελθόν όταν παίζαμε στην Προοδευτική μαζί. Χαμηλών τόνων, μιλάει λίγο και λέει αυτά που πιστεύει. Ξέρουμε ότι ο Σάββας ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο, ο κόσμος έδειξε υπομονή και φάνηκε η δουλειά του. Τώρα θα γίνει και προετοιμασία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει. Ηταν χαρά μου που τον είχα συμπαίκτη».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ