Skip to main content

Μόρις: Να βρούμε τρόπο για να παραμείνει ο Άρης στην κατηγορία (video)

«Μου αρέσει ξεκάθαρα περισσότερο εδώ! Η ατμόσφαιρα είναι εντελώς διαφορετική στο ΝΒΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ του «Αυτοκράτορα».

Για την απόφασή του ώστε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Τζέιλεν Μόρις.

«Ήταν οικογενειακή απόφαση. Θεώρησαν ότι θα είναι προς όφελος της καριέρας μου να έρθω στην Ελλάδα και να επεκτείνω την παρουσία μου στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ του «Αυτοκράτορα» για την πρώτη του χρονιά εκτός ΗΠΑ.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι ένας μεγάλος παίκτης και ηγέτης. Από την πρώτη στιγμή μου είπε να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι. Τα λόγια του μου έμειναν στο μυαλό. Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης για την ομάδα και ελπίζω να βρουν τον τρόπο για να καταφέρουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα».

Για την ατμόσφαιρα στο Παλέ και το ΝΒΑ και την προτίμησή του: «Μου αρέσει ξεκάθαρα περισσότερο εδώ! Η ατμόσφαιρα είναι εντελώς διαφορετική στο ΝΒΑ. Ελπίζω να βρούμε τρόπο για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία κερδίζοντας παιχνίδια».

Για τη Θεσσαλονίκη και τον κόσμο: «Θυμάμαι μετά το πρώτο νικητήριο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, είχα πάει για φαγητό και στη συνέχεια στον κινηματογράφο. Ένας οπαδός με πλησίασε και μου είπε ''Μόρις τι κάνεις;''. Είχε τον γιο του μαζί και βγάλαμε φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα γιατί εκπροσωπείς την ομάδα στην οποία αγωνίζεσαι και το να με σταματούν και να μου ζητούν να βγουν μια φωτογραφία μαζί μου αποτελεί κάτι σημαντικό».