Skip to main content

Μοσχάτο: Συγκλονίζει το σημείωμα της 14χρονης-«Θέλουν να μας χωρίσουν»

Το ανήλικο κορίτσι φέρεται να ήταν απελπισμένο μετά την καταγγελία του 43χρονου για απόπειρα αποπλάνησής της. Σοκαρισμένοι οι γονείς της.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την αυτοκτονία της 14χρονης στον ΗΣΑΠ στον σταθμό του Μοσχάτου σήμερα το μεσημέρι έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το ανήλικο κορίτσι είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, αφού πάνω του βρέθηκε σημείωμα, που απευθύνεται στον 43χρονο, τον οποίο οι γονείς της είχαν καταγγείλει για απόπειρα αποπλάνησης. Στο σημείωμα το κορίτσι δείχνει απελπισμένο για το γεγονός ότι ο 43χρονος συνελήφθη και του εκφράζει την αγάπη του. Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το protothema.gr, έγραφε: «Δημήτρη μου, ό,τι έγινε, έγινε πολύ βιαστικά. Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ δεν θα σταματήσω να κλαίω, θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες. Είσαι σημαντικός για μένα. Θέλουν να μας χωρίσουν....»

Το σημείωμα ήταν γραμμένο σε σελίδα σκισμένη από σχολικό τετράδιο. Τελείωνε με το όνομά της και τη σημερινή ημερομηνία. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η γραφή της είναι «στρωτή και ήπια», που δείχνει ότι το κορίτσι είχε αποφασίσει να κάνει ό,τι έκανε.

Το κορίτσι, σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της βρισκόταν σε κατάσταση σοκ μετά τα όσα είχαν συμβεί. Το μεσημέρι βρέθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Επικύρωσε το εισιτήριό του και στάθηκε στην άκρη της αποβάθρας. Η δεκαετράχρονη αντάλλασσε μηνύματα με έναν φίλο της στο κινητό, στον οποίο είχε εκφράσει την απόφασή της να αυτοκτονήσει. Την ώρα που ο συρμός έφτασε στον σταθμό έκανε πράξη αυτό που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε γράψει στο μήνυμα. Βούτηξε στις γραμμές.

Λίγη ώρα αργότερα, ένας νεαρός - ο φίλος της κοπέλας με τον οποίο αντάλλασσε μηνύματα - έφτασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Παρακαλούσε και φώναζε να τον αφήσουν να περάσει, ενώ η αστυνομία είχε στο μεταξύ εκκενώσει τον σταθμό και δώδεκα πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τη σορό του άτυχου κοριτσιού. «Τί έγινε; Μου είπε ότι "βουτάει"...» ρωτούσε εναγωνίως το αγόρι.

Λίγη ώρα αργότερα, στον σταθμό όπου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή το κορίτσι, έφτασαν οι γονείς του. Και οι δύο έπεσαν λιπόθυμοι όταν έμαθαν ότι το παιδί ήταν νεκρό. Ασθενοφόρο τους μετέφερε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ.