Skip to main content

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Διάθεση οχημάτων στην Πολιτεία για τον κορωνοϊό

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θέτει άμεσα στην Πολιτεία και στους δήμους επιβατικά οχήματα, vans και μοτοσικλέτες για τη μάχη κατά του κορωνοϊού

Στη μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης της πρωτόγνωρης κρίσης του κορωνοϊού συμμετέχει η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ συμβάλλοντας, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, ώστε αυτή να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν συντομότερα και με τις μικρότερες συνέπειες για όλους.
 
«Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα αναδιατάξαμε από την πρώτη στιγμή τις δυνάμεις μας, προκρίνοντας την τηλεργασία για την πλειοψηφία των εργαζομένων μας, περιορίζοντας στις απολύτως απαραίτητες λειτουργίες τις δραστηριότητες λιανικής μας και υιοθετώντας αυστηρά μέτρα προστασίας για όσους εργαζομένους μας εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται στους χώρους εργασίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
 
Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ αξιοποιώντας τις δυνατότητές της ως ένας κορυφαίος πάροχος κίνησης (Yamaha, Porsche, Sixt, Μοτοδίκτυο), θέτει άμεσα στην Πολιτεία και στους δήμους επιβατικά οχήματα, vans και μοτοσικλέτες ώστε να χρησιμοποιηθούν όπως και όπου οι ανάγκες το απαιτούν.

«Αναλαμβάνουμε παράλληλα εξολοκλήρου τη συνολική φροντίδα και συντήρηση των οχημάτων που παραχωρούμε. Στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ παραμένουμε αφοσιωμένοι στο έργο μας, μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς».