Skip to main content

Μουντιάλ: «Ανταρσία» στην Αργεντινή, οι παίκτες διώχνουν τον Σαμπάολι

Οι παίκτες της «αλμπισελέστε» ζήτησαν από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας την αποπομπή του Χόρχε Σαμπάολι από τον πάγκο της ομάδας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Εθνική Αργεντινής μετά τη ξεγυρισμένη «σφαλιάρα» από την Κροατία.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της «αλμπισελέστε» ζήτησαν από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας την αποπομπή του Χόρχε Σαμπάολι από τον πάγκο της ομάδας εν όψει του τρίτου αγώνα με τη Νιγηρία.

Τα αργεντίνικα ΜΜΕ της χώρας τονίζουν πως μετά το τέλος του ματς με τους Κροάτες (0-3) υπήρξε συνάντηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών στο ξενοδοχείο και αποφάσισαν να ζητήσουν από την AFA την απομάκρυνση του 58χρονου τεχνικού και να μην του επιτραπεί να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τη Νιγηρία.

Στο ίδιο ρεπορτάζ οι Αργεντίνοι αναφέρουν πως η κατάσταση θυμίζει την ανταρσία των Γάλλων το 2010 στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, με τους διεθνείς να ζητούν στον πάγκο να καθίσει ο τιμ μάνατζερ της εθνικής Αργεντινής, Χόρχε Μπουρουσάγκα.

Ο Σαμπάολι ξεκάθαρα έχει χάσει τα αποδυτήρια, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Αγουέρο κατά του προπονητή του μετά το τέλος του αγώνα με την Κροατία. «Ας λέει ό,τι θέλει», ήταν τα λόγια του σταρ της Μάντσεστερ Σίτι όταν τον ενημέρωσαν ότι ο Σαμπάολι άφησε αιχμές εναντίον των παικτών του για την εμφάνισή τους κόντρα στην Κροατία.