Skip to main content

Μουρίνιο: Επικαλέστηκε τον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ

Παράδειγμα προς αποφυγή για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενόψει του αγώνα της Τότεναμ, είναι η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα.

Ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μπενφίκα των 80 εκατ. σε μεταγραφές γέννησε παράδειγμα προς αποφυγή για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενόψει του αγώνα της Τότεναμ στη Φιλιππούπολη με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (17/9, 20:00).

Οι Σπερς θεωρούνται το αδιαφιλονίκητο φαβορί, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως ουσιαστικά είχε η κατάσταση και με τη Μπενφίκα απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να δει τους παίκτες του να πέφτουν σε αυτή την «παγίδα», για αυτό και χτύπησε «καμπανάκι» με επίκεντρο τον αποκλεισμό των Αετών της Λισαβόνας από το Champions League.

«Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, δεν υπάρχει δεύτερο ματς και όπως την Τρίτη στο Champions League υπήρξε μια έκπληξη με την Μπενφίκα, η οποία αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι έληξε 2-1 και πιθανόν αν υπήρχε δεύτερο παιχνίδι, η Μπενφίκα θα είχε την ευκαιρία να ανατρέψει το αποτέλεσμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έπαιξαν καλά, έχασαν και έμειναν εκτός από την διοργάνωση, άρα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί.

Θα πάμε εκεί γνωρίζοντας ότι είναι μαύρο ή άσπρο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Κερδίζεις ή χάνεις, είσαι μέσα ή είσαι έξω. Θα πάμε με την πρόθεση να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Πιστεύω είναι μια πολύ καλή διοργάνωση και θα προσπαθήσουμε να την κατακτήσουμε», δήλωσε ο Μουρίνιο στη συνέντευξή Τύπου για το ματς του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.΄