Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ

Η προγραμματισμένη συναυλία της Τετάρτης ακυρώθηκε, όπως αναμενόταν, λόγω του ξαφνικού θανάτου του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Η αυριανή προγραμματισμένη συναυλία του εκλιπόντος Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τα Κίτρινα Ποδήλατα στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ακυρώθηκε, όπως αναμενόταν.

Εις μνήνην του σπουδαίου καλλιτέχνη η ΔΕΘ-Helexpo αποφάσισε να διεξαγάγει αφιέρωμα, με DJ ο οποίος θα παίζει στον συναυλικό χώρο της ΔΕΘ τις μουσικές επιτυχίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η ανακοίνωση της ΔΕΘ-HELEXPO

«Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος Λαυρέντη Μαχαιρίτσα διοργανώνει αύριο στις 21:30 μ.μ. η ΔΕΘ-Helexpo, στην κεντρική σκηνή των συναυλιών της 84ης ΔΕΘ.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί αύριο με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τα Κίτρινα Ποδήλατα, στο πλαίσιο του συναυλιακού προγράμματος της Έκθεσης. Μετά τον αναπάντεχο χαμό του, στη θέση της ματαιωθείσας συναυλίας θα παιχτούν από dj, σε συνεργασία με το Κοσμοράδιο, τραγούδια του που όλοι αγαπήσαμε.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΔΕΘ-Helexpo θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ