Κυριακή 1 Αυγούστου 2021
x

ΜΟΥΣΙΚΟΙ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2021

Τα μέλη του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος, ζητούν από τον πρωθυπουργό παροχή του επιδόματος ειδικού σκοπού μέχρι τον Απρίλιο του 2021.

Σοβαρά πληττόμενοι εξακολουθούν να είναι οι μουσικοί λόγω της πανδημίας, αφού παρά την άρση του lockdown, τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού, δεν τους επιτρέπουν να εργαστούν όπως πριν.

Σε μήνυμά τους προς τον πρωθυπουργό με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, τα μέλη του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος, ζητούν παροχή του επιδόματος ειδικού σκοπού μέχρι τον Απρίλιο του 2021 για όλους τους εργαζόμενους στο θέαμα – ακρόαμα.

«Χωρίς προαπαιτούμενα, όχι μόνο σε όσους βρίσκονται σε αναστολή, αλλά και σε αυτούς που επιδοτήθηκαν μόνο μια φορά με βάση τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου και βρίσκονται αποκλεισμένοι από την εργασία τους λόγω των μέτρων», αναφέρουν χαρακτηριστικά και ζητούν παράλληλα την επέκτασή του σε όλον τον κόσμο της εργασίας που πλέον δοκιμάζεται όσο ποτέ.

«Τα μέτρα, μας απαγορεύουν να εργαστούμε, είμαστε πληττόμενοι! Αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί μια φυσική καταστροφή!», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ