Skip to main content

Μουσική βραδιά απόψε στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη με τον Κώστα Χατζή

Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 το βράδυ στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο δημαρχείο Πανοράματος.

Με την αστείρευτη δύναμη της φωνής του και της κιθάρας του ο Κώστας Χατζής έρχεται για μία όμορφη φθινοπωρινή βραδιά στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη στο πλαίσιο του κύκλου μουσικών εκδηλώσεων «Συνάντηση με τους μεγάλους δημιουργούς».

Η μουσική εκδήλωση με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και τίτλο «Ο Κώστας Χατζής: μιλά για τη ζωή και το έργο του… τραγουδώντας» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 8.00 το βράδυ στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Δημαρχείο Πανοράματος.

Στα 90 λεπτά που θα διαρκέσει η εκδήλωση, ο αγαπημένος τροβαδούρος υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό με τους στίχους και τις νότες του και να ζωντανέψει τις αξέχαστες επιτυχίες του.

Στο μουσικό σχήμα συμμετέχουν επίσης οι ερμηνεύτριες Μαρία Αλεξίου και Αντωνία Χατζίδη, καθώς επίσης μουσική ορχήστρα υπό την ενορχήστρωση και διεύθυνση του Γιώργου Παγιάτη.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας, Ανατολή Κωνσταντινίδου.

«Για πέμπτη χρονιά φέτος συνεχίζουμε στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» μια παράδοση που εγκαινιάσαμε για πρώτη φορά το 2015 με τις εκδηλώσεις μας για τους μεγάλους δημιουργούς. Στη διάρκεια του θεσμού φιλοξενήσαμε σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Φίλιππος Γράψας.  Φέτος ανοίγουμε την αυλαία με μια ξεχωριστή συναυλία-αφιέρωμα στον σπουδαίο άνθρωπο και ξεχωριστό τραγουδοποιό Κώστα Χατζή.  Θα είμαστε όλοι εκεί να ανεβούμε μαζί του νοερά στο αεροπλάνο και να δούμε τον κόσμο από ψηλά, να θυμηθούμε μαζί τις μεγάλες επιτυχίες του, με τα τραγούδια που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδάμε ακόμη», σημειώνει σε μήνυμα του ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.