Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

Η προγραμματισμένη αποψινή συναυλία ακυρώθηκε, όπως αναμενόταν, λόγω του ξαφνικού θανάτου του σπουδαίου καλλιτέχνη τη Δευτέρα.

Αφιέρωμα με DJ ο οποίος θα παίζει στον συναυλικό χώρο της ΔΕΘ τις μουσικές επιτυχίες του εκλιπόντα Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τη Δευτέρα, λόγω καρδιακής προσβολής, διοργανώνει σήμερα η ΔΕΘ-HELEXPO, στον συναυλικό χώρο της 84ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι η αποψινή προγραμματισμένη συναυλία του εκλιπόντος του σπουδαίου καλλιτέχνη  με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τα Κίτρινα Ποδήλατα στη ΔΕΘ ακυρώθηκε, όπως αναμενόταν.

Η ανακοίνωση της ΔΕΘ-HELEXPO

«Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος Λαυρέντη Μαχαιρίτσα διοργανώνει αύριο στις 21:30 μ.μ. η ΔΕΘ-Helexpo, στην κεντρική σκηνή των συναυλιών της 84ης ΔΕΘ.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί την Τετάρτη με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τα Κίτρινα Ποδήλατα, στο πλαίσιο του συναυλιακού προγράμματος της Έκθεσης. Μετά τον αναπάντεχο χαμό του, στη θέση της ματαιωθείσας συναυλίας θα παιχτούν από dj, σε συνεργασία με το Κοσμοράδιο, τραγούδια του που όλοι αγαπήσαμε.
Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΔΕΘ-Helexpo θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ