Skip to main content

Μουτζούρης: Για ιδιωτικές συνομιλίες μου δε ζητάω συγγνώμη

Η συνομιλία είναι υπό φόρτιση μεγάλη, είπε ο Μουτζούρης σχολιάζοντας το βίντεο που κυκλοφόρησε στο οποίο εμφανίζεται να κάνει μία χειρονομία.

«Για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δεν ζητάω συγγνώμη. Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει πρόθεση να απολογηθεί για την έφραση «να κι αν είναι θυμωμένος» αναφερόμενος στον πρωθυπουργό.

Μιλώντας στο Mega, προσθέτει ότι εκείνος δεν μεταφέρει τι του είπε ο κ. Μτησοτάκης στο τηλέφωνο, εξηγώντας ότι «συνομιλώ με υψηλό τόνο, γιατί εκείνη την ώρα είμαι μέσα στο στρατόπεδο επί τρεις ώρες και χιλιάδες Μυτιληνιών επιχειρούσαν να εισβάλουν».

«Η συνομιλία είναι υπό φόρτιση μεγάλη» είπε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σχολιάζοντας το βίντεο που κυκλοφόρησε στο οποίο εμφανίζεται να κάνει μία χειρονομία αναφερόμενος στον πρωθυπουργό και να αποκαλεί τα ΜΑΤ δυνάμεις κατοχής.

«Καμία επανάσταση κατά του κράτους, κατά της κυβερνήσεως, θέλουμε τα νησιά μας να παραμείνουν ελληνικά», συνέχισε.

«Η μέριμνά μου είναι να αποχωρήσουν ασφαλείς οι δυνάμεις και να μπουν στα πλοία. Χθες τρεις ώρες ήμουν σε ένα στρατόπεδο που είχαν καταφύγει τα ΜΑΤ και προσπαθούσα να διαφυλάξω τη σωματική τους ακεραιότητα. Τρεις ώρες προσπαθούσα για την ασφάλεια των ανδρών των ΜΑΤ».

«Δεν μίλαγα με τον Πρωθυπουργό, και εσείς κάποιες στιγμές εξοργίζεστε και μιλάτε με τρόπο που δεν σας αντιπροσωπεύει», συνέχισε.

Όσο για το να θα πάει στη συνάντηση στο Μαξίμου, είπε ότι αν αποχωρήσουν τα ΜΑΤ μέχρι το μεσημέρι, θα πάει.