Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022
x

ΜΠΑΧ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής τόνισε πως με τη συνεργασία των εμπλεκόμενων θα κυλήσουν όλα ομαλά το 2021.

Την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο αποφάσισαν σήμερα και επίσημα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή, λόγω του κορωνοϊού, με την διοργάνωση να μεταφέρεται για το καλοκαίρι του 2021.

Απόφαση που πάρθηκε, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόμας Μπαχ, ομόφωνα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει αλλά και να ζητήσει τη βοήθεια όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για του χρόνου.

«Θέλω να ευχαριστήσω της διεθνείς ομοσπονδίες για την ομόφωνη στήριξή τους και τις ηπειρωτικές ενώσεις Ολυμπιακών Επιτροπών για τη συνεργασία και τη υποστήριξή τους στη συμβουλευτική διαδικασία των προηγούμενων ημερών. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω των επιτροπή αθλητών της ΔΟΕ, με την οποία βρίσκομαι σε διαρκή επαφή. Είμαι πεπεισμένος ότι, σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή ''Τόκιο 2020'', τη μητροπολιτική κυβέρνηση του Τόκιο, την ιαπωνική κυβέρνηση και όλους τους εμπλεκόμενους, θα αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτοφανή πρόκληση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΟΕ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ