Skip to main content

Μπαχτσεβάνος: Εχει συμβολισμό για τα Τέμπη η νέα φανέλα του ΠΑΟΚ

«Θα παρουσιαστεί σε λίγους μήνες και τέταρτη φανέλα που θα έχει πολύ ενδιαφέρον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής μάρκετινγκ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Για τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Λάζαρος Μπαχτσεβάνος αποκαλύπτοντας πως το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί και τέταρτη εμφάνιση του «Δικεφάλου».

Χαρακτηριστικά, ο διευθυντής μάρκετινγκ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ανέφερε:

«Κάθε φανέλα που βλέπουμε έχει μια ιστορία ενός έτους. Από πέρυσι ξεκινήσαμε τη δουλειά και σ' αυτό συμμετέχουν πολλά άτομα. Δεν αποφασίζει ένας. Θέλουμε να δει τι θέλει ο κόσμος και πως κινούνται και τα κλαμπ της Ευρώπης. Είχαμε και τη συμβολή του Νίκου Σαββίδη, αλλά και μια πινελιά του αδερφού του, Γιώργου στις φετινές φανέλες.

Η φωτογράφιση έγινε στα Κάστρα και παράλληλα η μία φανέλα θέλαμε να την συνδυάσουμε και με το δυστύχημα στα Τέμπη που έφυγαν από τη ζωή έξι αετόπουλα. (σ.σ. το ειδικό συναισθηματικό και σημειολογικό μήνυμα των νέων εμφανίσεων βρίσκεται στο εσωτερικό τους, το σύνθημα «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» αποτελεί ένα ελάχιστο φόρο τιμής).

Στην πρώτη φανέλα αλλάξε το πάνω μέρος στην πίσω πλευρά που έγινε άσπρη από μαύρη. Στη δεύτερη κάναμε μαύρη με ρίγα που συνδέει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και στην τρίτη πήγαμε στο χρώμα πετρόλ που ενθουσίασε τους ανθρώπους της ομάδας. Στους πέντε παίκτες που την παρουσίασαν επιλέξαμε τον Πέλκα γιατί πουλάει στα μικρά παιδιά. Οι φανέλες βρίσκονται ήδη στα καταστήματα και πωλούνται. Θα παρουσιαστεί σε λίγους μήνες και τέταρτη φανέλα που θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Έγινε με μεγάλο μεράκι αυτή η φανέλα».