Skip to main content

Μπάγερν Μονάχου: Στάση πληρωμών στους ανεμβολίαστους παίκτες που θα νοσήσουν με κορωνοϊό!

Στάση πληρωμών στους ανεμβολίαστους παίκτες που θα νοσήσουν - Πρώτο θύμα ο Ζόσουα Κίμιχ που θα χάσει πάνω από 750.000 ευρώ λόγω καραντίνας

Τον έντονο εκνευρισμό των ιθυνόντων της Μπάγερν Μονάχου έχει προκαλέσει η άρνηση πέντε ποδοσφαιριστών του συλλόγου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού. Ο λόγος για τους Zόσουα Κίμιχ, Σερτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ και Μίκαελ Κουισάνς, η στάση των οποίων έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι από την πλευρά τους αποφάσισαν πλέον να πάρουν μέτρα.

Όπως αποκαλύπτει η Bild, ο σύλλογος έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους πέντε ποδοσφαιριστές για να συζητήσουν την πιθανότητα εμβολιασμού, αλλά και παράλληλα να τους στείλουν ένα… προειδοποιητικό μήνυμα. Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, η Μπάγερν σκοπεύει να προβεί σε επίσημη ενημέρωση πως όποιος ανεμβολίαστος παίκτης νοσήσει, τότε θα δεν θα έχει δικαίωμα πληρωμής για όσο διάστημα παραμείνει σε καραντίνα!

Ο Zόσουα Κίμιχ μάλιστα θα είναι ο πρώτος που θα βιώσει το συγκεκριμένο μέτρο, αφού μολύνθηκε από τον ιό και θα χρειαστεί να απομονωθεί για τουλάχιστον 14 ημέρες. Όπερ σημαίνει πως μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα χάσει περί τις 768.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο 1/20 του ετήσιου μισθού του. Η συγκεκριμένη τροπή πάντως φαίνεται να εξέπληξε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν πως τα πράγματα θα οδηγούνταν σε αυτό το σημείο.